Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zjímavé a na Cejl jam nepasované.:-)

0 0
možnosti
Foto

Z tohoto textu je mi smutno, respektive je mi smutno ze čtenářů, kteří klikají na karmu jako zběsilí. Kdyby text zplodil klasický bloger, chápu, ale studentka novinařiny?! Vůbec se nechci zastávat Romů, ale to, jak autorka s netajenou radostí popisuje jednání řidiče vůči určité části obyvatelstva, je za hranou novinářské etiky.

1 9
možnosti

J39a61n 96R65á86ž

5. 11. 2013 18:51

Víte, mně je někdy smutno z lidí, kteří se nesmíří s faktem, že jejich názor je menšinový.

4 0
možnosti

Ahoj, to bych do tebe neřekl Adélo :D Není nad mírumilovný článek obsahující výrazy jako nástrojproti černým, Romové, vymýtit, čistota, tmavší pleť, rasa a vykázat ;)

0 2
možnosti

Ahoj :) Vůbec jsem netušila, kolik reakcí může vyvolat jedna taková veselá cesta šalinou. Rozhodně trvám na tom, že slovo černý jsem použila jen ve spojení "černý pasažér", tedy člověk bez jízdenky. :D Ale když ta slova napíšeš takhle za sebe, připadám si skoro jako rasista, což rozhodně nejsem a na tom trvám. Jen nemám ráda lidi, kteří záměrně nepracují a odmítají se přizpůsobit společenským konvencím. Chtěla jsem tím článkem vyvolat úsměv a ne diskuse o nacistech :D

1 0
možnosti
Foto

L94u61c66i16e 23M77o89k88r80á

5. 11. 2013 15:49

8-oTak jestli takový článek vypotí studentka politologie ažurnalistiky, tak je na našich školách opravdu něco špatně. Myslím si, že řidičnebyl až tak oddaný zaměstnanec, ale spíše jednoduše nesnáší romáky. To, že vjednom případě zkontroloval i pár lidí z majority neznamená, že se nedá jehopostup považovat za rasově motivovaný. Naopak, z celého článku a názvu článku je to více nežzřejmé. Pokud by tato praxe měla přetrvávat, zkuste si představit, jak by toasi vypadalo. Nevím, jak by Vám bylo, když pokaždé co by jste nastoupila došaliny, vylezl řidič šel přímo za Vámi a jen po Vás chtěl jízdenku. Úžasnýpocit, že? Vaše míra kritického myšlení je totálně na nule, ale do určitýchoblíbených deníku to asi bude stačit.

3 17
možnosti

Jenže- Romové si opravdu o sobě myslí  že jsou nedotknutelní jako katové ve středověku...

9 1
možnosti

J36a64n 41F77r10o39l40í49k

5. 11. 2013 15:40

Vždy jsem svým návštěvám sděloval, že od divadla po Tomkovo náměstí mohou jezdit i bez jízdenky. Že by už ne?;-D

4 0
možnosti

Je to hezké, ale je jenom otázka času, kdy černý pasažér místo jízdenky vytáhne na řidiče nůž. :-/

11 1
možnosti

Prima  nápad  ;-D A co dvouvozové tramvaje ? Těch je v Praze většina ... takže zadní vůz bude  narvanej hnědočechama jezdícíma načerno ...

4 1
možnosti

Hezký příběh jste přidal k příspěvku. Nemáte ještě nějaký podobný ?  Mně to hrozně baví.

1 1
možnosti

A to ještě dostanou ekvivalent průměrné mzdy, zatímco příslušník většinové populace se musí spokojit s životním minimem.

3 1
možnosti

Takhle na černé pasažéry R^ ;-D

9 1
možnosti

Ne, ma se platit pokuta.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1052x
Žurnalistiku jsem studovala, abych se zdokonalila, politologii abych se zorientovala, a teď se to pokouším dát dohromady. K tomu si přimíchávám fotografování metodou pokus omyl a cestuji, abych měla co fotit. Bez sportu by mi mozek brzy vynechával, bez knížek by byl můj život ochuzený a bez přátel nudný.

Studium: Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě v Brně
Zaměstnání: Odpovědná redaktorka a PR specialista v Kulturním centru Turnov