Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

slecne nebo pani doporucuji navstivit nekterou z ryze islamskych zemi a pak tu muze poreferovat o tom, jak se autor v islamu zmylil... neni totiz nad vlastni zkusenost...

3 0
možnosti

P49a12v38e68l 54M49a92c21h

16. 2. 2015 4:23

Po pretceni blogu pani/slecny Istvankove jsou me dve veci naprosto jasne. Za prve si slecna zjevne nedala cas se s islamem obeznami. Kdyby nejen sledovala co se deje ve vsech zemich sveta kde muslimove ziji, tak by svuj nazor musela poopravit. Take si nemyslim, ze cetla koran anebo jine nabozensjke texrty (hadzidy) na kterych se zaklada sarija zakon. Tento zakon jen tak minochoden vetsina muslimu chce zavest v zemich kde ziji. To neni preklep, je to vetsina muslimu. Jako zena by se mela kdyz neco bat a ne jeste naivne branit to, co se branit neda. Za druhe naivita je omluvitelna u dospivajicich ale u dospelych lidi uz by se predpokladal vetsi stupen mentalniho vyvoje. Lide jejiho druhu uz mnohokrat v minulosti dostali svet do velikych nesnazi ze kterych pak lide kteri meli pater museli svet vymanovat.

4 0
možnosti

Knihu jsem sice nečetl, ale stačí se jen dívat, co se děje v některých zemích Evropy, které mají v tomto multikulturalismu před námi značný náskok. Stačí mi poslouchat blábolení pana Abbáse v televizi a ani už knihu číst nemusím, abych mohl jejímu autorovi dát za pravdu. Ode mě, dámo, karmu nedostanete.

6 0
možnosti

..v sobotu večer...v neděli ráno...

0 0
možnosti

Rv Sice jste nešetřila kritikou, ale jakousi bezzubou. Ani jeden argument, který by vyvracel nějaké tvrzení v knize uvedené. Jednoznačně sluníčkový komentář. A stačilo by si přidat těch pár roků, následujících po sepsání knihy. Události a také téze, které přední imám toho kterého islámského směru hlásá, jen dávají autorovi knihy za pravdu. Chtělo by se mi říci, jděte se bodnout s takovými bláboly, ale budu slušný: nemáte pravdu!

15 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1052x
Žurnalistiku jsem studovala, abych se zdokonalila, politologii abych se zorientovala, a teď se to pokouším dát dohromady. K tomu si přimíchávám fotografování metodou pokus omyl a cestuji, abych měla co fotit. Bez sportu by mi mozek brzy vynechával, bez knížek by byl můj život ochuzený a bez přátel nudný.

Studium: Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě v Brně
Zaměstnání: Odpovědná redaktorka a PR specialista v Kulturním centru Turnov